Buiten is het 7 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.464 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Er rijden geen treinen op het traject tussen Helmond en Eindhoven. Dat komt door een aanrijding met een persoon zo liet de NS zojuist om 07.37 uur weten. Zij verwachten dat de extra reistijd meer dan 60 minuten bedraagt. De verstoring is naar verwachting van de NS rond 10.00 uur verholpen.

Zodra wij meer weten plaatsen we updates in de reacties hieronder.

4 reacties:

Aanrijding heeft plaatsgevonden op de overweg aan de Slegersstraat.

Beantwoorden

Update 1:
Er rijden inmiddels stopbussen tussen Brandevoort en Helmond en snelbussen tussen Eindhoven en Helmond. De extra reistijd is volgens de NS nu teruggelopen van 30 – 60 minuten. De verstoring is naar verwachting nog steeds rond 10.00 uur verholpen.

Beantwoorden

Oei

Beantwoorden
Marijke Verstraeten

Update 2:
De treinen tussen Helmond en Eindhoven beginnen weer te rijden. De beperkingen als gevolg van de aanrijding zijn voorbij. Je moet nog wel rekening houden met een langere reistijd.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *