Buiten is het 19 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.607 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Er rijden komend weekend (zaterdag 22 en zondag 23 november) geen treinen van en naar de Helmondse stations. De NS zet bussen in waardoor er een extra reistijd van een kwartier tot een half uur ontstaat.
De reden is dat er werkzaamheden zijn voor de nieuwe spoorondergang Kasteelherenlaan in Helmond-West. Via deze onderdoorgang kunnen in 2016 auto’s over de Kasteelherenlaan onder het spoor door, zie het animatiefilmpje. Het werk bestaat uit het aanbrengen van damwanden en funderingspalen. Het werk vindt plaats tussen vrijdagavond 20.00 uur en maandagochtend 07.00 uur.
Donderdag 6 november verrichtten de wethouders Frans Stienen en Erik de Vries, regiodirecteur Inés Plasmans-Levert (ProRail) en gedeputeerde Ruud van Heugten (provincie Noord-Brabant) de officiële starthandeling voor de bouw van deze spooronderdoorgang die Mahatma Gandhi gaat heten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *