Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.629 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

6 reacties:

Alweer..?pfff wat erg zeg…

Beantwoorden
Monique Van der Heijden

Ook de internationale treinen raar Duitsland (die door de werkzaamheden aan de Betuweroute nu via de Brabantroute rijden) hebben vertraging.
Zoals de ICE Amsterdam Centraal van 07.33 uur kan niet verder rijden dan Helmond. Vanaf Helmond wordt gereisd met vervangende bussen naar Mönchengladbach en vanaf daar gaat het vervoer weer met de trein.

Beantwoorden

De aanrijding met deze persoon vond plaats bij het NS Station Brouwhuis aan de Deltaweg. De verstoring is tot op dit moment nog niet verholpen. Er rijden inmiddels stopbussen tussen Helmond en Horst-Sevenum.

Beantwoorden

Zojuist heeft de NS het verwachte eind van de verstoring bijgesteld, ze denken nu dat die rond 13.00 uur is verholpen. Maar inschatting van de NS bedraagt de extra reistijd tussen de 30 – 60 minuten.

Beantwoorden

De beperkingen zijn voorbij, zo meldde de NS om 12.06 uur.
Er is nog wel een langere reistijd.

Beantwoorden

Sterkte aan de nabestaande en natuurlijk ook het Ns personeel

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *