Buiten is het 26 graden, binnen zit al 15 jaar šŸ˜»

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.004 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Er rijden geen treinen op het traject Helmond – Eindhoven door een aanrijding met een persoon, zo liet de NS zojuist weten. Zij verwachten dat de extra reistijd meer dan 60 minuten bedraagt en de verstoring rond 12.00 uur is verholpen.
Die aanrijding vond plaats bij station Brandevoort aan de Broederwal. De hulpdiensten werden om 09.15 uur opgeroepen. Enkele minuten later werd ook de traumahelikopter opgeroepen maar die is waarschijnlijk inmiddels geannuleerd.
Zodra wij meer weten, plaatsen we hieronder updates.

6 reacties:

Ik zag de traumaheli overvliegen in Helmond West rond 9.30 uur. Of deze ook daadwerkelijk geland is is mij niet duidelijk.

Beantwoorden

Triest.
Heel veel sterkte voor de nabestaanden, evenals voor de machinist, getuigen en hulpverleners.

Beantwoorden
Nelly van Veijfeijken

Update 1:
Er zijn inmiddels snelbussen ingezet tussen Helmond Eindhoven. Naar inschatting van de NS bedraagt de extra reistijd nog steeds meer dan 60 minuten.

Beantwoorden

Update 2:
De verstoring is naar verwachting rond 13:00 uur verholpen, zo laat de NS zojuist weten

Beantwoorden

Update 3:
De sporen van en naar Eindhoven zijn inmiddels vrijgegeven, het treinverkeer wordt geleidelijk hervat. Je moet, zo waarschuwt de NS, nog wel rekening houden met een langere reistijd.

Beantwoorden

Gelukkig dat ik 1 uur eerder de trein gepakt had. Heel veel sterkte.

Beantwoorden
Tomas Paulavičius

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *