Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.119 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Er rijden geen treinen door een aanrijding op het traject Eindhoven-Helmond, zo liet de NS zojuist weten. Zij verwachten dat de extra reistijd meer dan 60 minuten bedraagt. De verstoring is naar verwachting rond 0:00 uur verholpen.
‏”Na hoop kabaal en schommelingen staat m’n trein stil tussen Eindhoven en Helmond Brandevoort. Paniek bij personeel” aldus Bauke Bos om 21.22 uur die in die trein zit. Iets later laat hij weten dat er volgens het NS-personeel een fiets onder zijn trein ligt. Zij zoeken nu met man en macht met zaklampen naar een persoon die wellicht is aangereden.
Zodra wij meer weten plaatsen we hieronder updates.

4 reacties:

Stefan Tabor, die ook in die trein zit, laat ons weten dat de politie, brandweer, ambulance en machinist rondom de trein aan het zoeken zijn.

Beantwoorden

“Heb betrouwbare info dat ze inderdaad op zoek waren naar aangereden persoon. En intussen gevonden” zo laat Harmen Bijsterbosch ons via Twitter weten.
Zowel Stefan Tabor als Bauke Bos laten ons weten dat hun trein over 10 minuten weer gaat rijden. Volgens Bauke Bos is er geen slachtoffer gevonden.
De helikopter die rondcirkelde boven het gebied werd of is teruggeroepen, zo liet een woordvoerder van de NS weten.

Beantwoorden

De trein is enkele minuten geleden weer gaan tijden richting Helmond, zo laten diverse reizigers ons zojuist opgelucht weten. Weliswaar een half uur later dan beloofd, maar ik kan gelukkig weer naar mijn stadje toe, aldus 1 van de inzittenden.

Beantwoorden

De overgang Churchilllaan is ook circa 45 minuten dicht geweest
door een goederentrein die daar stilstond , ik had al een gevoel dat er iets aan de hand was.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *