Buiten is het 4 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 92.415 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Er rijden geen treinen tussen Helmond en Eindhoven. Rondom Eindhoven (dus tussen Eindhoven en Helmond, Boxtel en Geldrop) is het treinverkeer volledig gestremd tot in de loop van de avond. De oorzaak is dat er een bouwkraan ingestort is op het NS-station Eindhoven waardoor de bovenleiding beschadigd is. Er zou niemand gewond zijn. De kraan staat daar omdat er een nieuwe reizigerspassage wordt gebouwd.
Er worden bussen ingezet.

5 reacties:

Dat wordt weer stressen on de spits voor vele. Bussen zitten namelijk zo vol. En het is dan echt om te filmen, want het lijkt dan wel of iedereen bang is dat hij niet thuis komt. Is evht heel speciaal om te zien

Beantwoorden

Update:
De NS verwacht dat de verstoring vannacht rond 2:00 uur verholpen is. Dat laten zij zojuist weten.
Zodra we meer info hebben, laten we je dat natuurlijk weten.

Beantwoorden


Beantwoorden

Inmiddels rijdt de intercity weer, stoptreinen nog niet. Mensen die dus naar Brouwhuis, Brandevoort of ’t Hout willen moeten zo te zien nog met de bus.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *