Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.708 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Sinds 11.30 uur is er een waterstoring op (deel van) de Bakelsedijk en omgeving. Brabant Water verwachtte dat de storing een uur later verholpen zou zijn, maar dat is volgens een woordvoerder van Brabant Water nu nog niet gelukt. Door de storing is de waterlevering tijdelijk onderbroken. Brabant Water is bezig om dit zo te verhelpen. Hoeveel huishoudens zijn getroffen is onduidelijk.
De Bakelsedijk (tussen Tolpost en Burgemeester van Houtlaan) wordt deze maanden volledig vernieuwd.
Ter hoogte van de Wezelstraat 3 is een tappunt ingericht waar je gratis drinkwater kunt tappen. Neem zelf een jerrycan, emmer of fles mee.
De boilers, geisers, wasmachines, vaatwassers en andere watergebruikende apparatuur kunnen nu niet gebruikt worden. Doof de waakvlam van de geiser.
Komt er na de werkzaamheden bruin gekleurd water uit de kraan, laat dan het water enkele minuten doorlopen.

1 reactie:

Zojuist laat een woordvoerster van Brabant Water weten dat de storing om 13 uur verholpen was. In totaal hadden 180 huishouden tijdelijk geen water. Een foutje bij de bovengenoemde werkzaamheden op de Bakelsedijk waren de oorzaak van de waterstoring.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *