Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.060 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

De Helmondse Debbie van der Putten (28) is als model te zien in een fotoshoot in de Bijenkorf App. Dat liet een trotse Debbie onder andere via haar website weten.
De grijze jurk die ze draagt, is te zien op de app van de Bijenkorf.(± 500.000 downloads). Op de website van deze warenhuisketen poseert een ander model in die jurk.
Op 19-jarige leeftijd verloor ze haar rechterarm bij een busongeluk in Zuid-Frankrijk. Sindsdien had ze de droom om model te worden. En dat is haar gelukt: inmiddels is ze professioneel model, zie een aantal uitingen daarvan in haar portfolio.
Sinds ze meedeed aan het TROS-programma Mis(s) 2007 op TV werd ze steeds bekender. Ook in Engeland waar ze een jaar later meedeed aan het BBC-programma Britain’s Missing Top Model. Als model was Debbie eerder te zien in fotoshoots in bladen als Grazia, Cosmogirl en Elle Magazine. Als eerste in Europa ‘zonder compleet lichaam’ (zoals ze dat zelf omschrijft) stond de geboren Helmondse in januari 2008 in blootblad Playboy. Dat was bij de Telegraaf voorpagina-nieuws.
Steeds meer modemerken gaan voor een diverser scala aan modellen in hun campagnes. “Niet iedereen is een blond meisje met blauwe ogen en een perfect lichaam” aldus Debbie van der Putten.

2 reacties:

Je kunt gaan zitten zeuren, maar je kunt ook de wereld op zo’n manier tegemoet treden. Meid met lef!!

Beantwoorden

Ja brommen doen er al genoeg.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *