Buiten is het 12 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 94.748 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Gisteren tussen 11.15 en 11.30 uur werd op de Rivierensingel in Brouwhuis een man aangesproken door de vrouwelijke bijrijdster van een grote blauwe personenauto. Zij vroeg de weg naar het ziekenhuis. Als “dank” voor de uitleg werd hij omhelst en bij zijn handen vastgepakt door haar en een tweede vrouw. Hij kreeg zelfs een aantal “gouden” sieraden van die 2 “dames”. Later bleek hij zijn eigen gouden ketting te missen en de gekregen sieraden nep.
“Een veel voorkomende manier van jatten” aldus de politie. “Ook de wisseltruc komt nog steeds voor, waarbij na het wisselen blijkt dat de inhoud van je portemonnee verdwenen is. Daders zijn vaak met meerdere personen en komen vaak uit Oost-Europa.”

1 reactie:

Simpele oplossing = ze DOODKNUFFELEN EN absoluut NIET MEER LOSLATEN

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *