Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.229 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Vannacht om 03.37 uur is op het industrieterrein een vrachtwagen gestolen die met merkkleding was geladen. Dat voertuig stond op het afgesloten terrein van Fashion Wheels op de Heibloemweg.
Op deze witte vrachtwagen (zie de foto van die vrachtwagen) staat aan de zijkant groot Fashion Wheels. Het merk is Mercedes-Benz en het kenteken is BX-JH-69.
Naar het zich laat aanzien zijn er er vannacht meerdere vrachtwagens op dat terrein bij Fashion Wheels bestolen. Spullen daaruit werden overgeladen, maar die voertuigen werden niet meegenomen.
Het laatste GPS-signaal in Helmond van het gestolen voertuig werd ontvangen om 03:48 uur in zuidelijke richting van Someren, Kanaaldijk-Zuid. Naar alle waarschijnlijkheid werd daar het signaal gedoofd middels een loden afdekplaat. Gelukkig hebben we via TomTom de route tot daar:

Zag of zie je de vrachtwagen ergens, bel dan met de eigenaar: Van Bussel Logistics & Warehousing, Roger van Bussel op 0475 – 461708.
Zojuist werd een heel korte tijd een GPS-signaal opgevangen. Daaruit zou blijken dat het voertuig in de buurt van Venlo is.

5 reacties:

Slim om erbij te zetten hoe het signaal gedoofd word…. Brengt misschien alleen maar meer mensen op ideeën…..

Beantwoorden

Goed nieuws:
De gestolen vrachtwagen is zojuist zonder schade teruggevonden langs de Rijksweg in de buurt van Venlo. Helaas was de volledige lading eruit gehaald. Een woordvoerder schatte de waarde daarvan op zo’n 100 duizend euro.

@Miranda op maandag 24 februari 2014 om 11:49:
Logische reactie, wij twijfelden even om dat erbij te zetten. Wij begrepen echter dat dat helaas een vrij bekende en vaak gebruikte methode is.

Beantwoorden

Gps jammers werken altijd welcome to the real world klasse actie

Beantwoorden

Dat krijg je met die poolse werknemers die daar werken. Geloof me maar inside job

Beantwoorden

@NFH op dinsdag 25 februari 2014 om 12:41:

De politie weet echt wel meer als wij denken!
Nou dat wordt mooi weer doorverkocht voor 50% korting dus winst 50000 euro.
Toch een leuke bijverdienste lijkt me, helaas kopen wij het niet van het schorem
wat dit verkoopt voor de helft van thuis uit denk ik.
Dus betalen we netjes in de winkel de volle mep of wachten op de uitverkoop.
Misschien een tip voor de politie, ga eens de schoolpleinen af en kijk eens goed uit je doppen hoe de mensen gekleed zijn! past dit bij hun inkomen? nee meestal niet.
Kunnen we niet een onderwerp maken van alle oplichting/fraude/wiet praktijken van helmond?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *