Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.454 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Er vinden gesprekken plaats tussen Omroep Helmond en de gemeente om de mogelijkheden te verkennen en te inventariseren om de Helmondse raadsvergaderingen op tv te brengen. Het is uiteindelijk aan de gemeenteraad om te beslisen dat raadsvergaderingen in de Helmondse huiskamer te zien moet zijn. Dat liet B&W weten in antwoord op vragen van de partij Senioren 2013.
Op 6 november werd in de gemeenteraad een motie van D66 aangenomen: Livestream voor uitzending raadsvergaderingen, zie pagina 10 van de aangenomen moties (pdf).
Ook is Omroep Helmond inmiddels goed bevonden door de kwaliteitscontrole van KPN. Dat betekent dat Omroep Helmond op korte termijn via het digitale kanaal van KPN kan uitzenden. KPN tekende hiervoor een convenant met Olon (de Organisatie van Lokale Omroepen in Nederland) waarbij ze aangeven dat per 1 februari 2015 het digitale signaal wordt uitgezonden.

3 reacties:

Het digitale kanaal van KPN ??
Hoe zit het voor die Helmonders die niet bij KPN zijn aangesloten,
zoals UPC-ers, Tele 2 etc??

Of kunnen we via de internetsite van Omroep Helmond de uitzendingen ook volgen c.q. terugkijken, wat geloof ik de bedoeling was n.a.v. het D66 voorstel eerder in de raad!

Beantwoorden

@Frutje Frot op woensdag 14 januari 2015 om 13:42:

Hoezo?? Wij hebben UPC Digitaal en daar zit Omroep Helmond al lang op hoor. Tenminste bij het doorzappen zie ik het altijd.
ik zag het ook al op het ED staan: Omroep Helmond binnenkort ook digitaal te zien bij UPC http://www.ed.nl/regio/helmond/omroep-helmond-binnenkort-ook-digitaal-te-zien-bij-upc-1.4714171 Raar artikel over hetzelfde als hier.

Beantwoorden

@Frank

Ik zit met m’n pakket bij Tele 2 en kan het dus niet ontvangen.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *