Buiten is het 18 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 98.197 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Morgen en overmorgen is het Digitaal Loket van de gemeente niet beschikbaar. Er wordt dan groot onderhoud gepleegd dat naar verwachting zondag om 17.00 uur klaar is.
Tijdens het onderhoud is het niet mogelijk om online producten en diensten aan te vragen of een melding doorgeven via hun website. Het doorgeven van bijvoorbeeld een adreswijziging (verhuizing), het aanvragen van een uittreksel uit de burgerlijke stand of parkeervergunning of het aan- of afmelden van de hond voor de hondenbelasting, is dit weekend dus niet mogelijk. Dit geldt ook voor het online doorgeven van een melding over bijvoorbeeld kapotte straatverlichting of losliggende stoeptegels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *