Buiten is het 10 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 103.676 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Burgemeester Elly Blanksma heeft alle Helmondse raads- en burgerleden een witte anjer toegestuurd. Met daarbij het verzoek deze vandaag (tijdens de Nederlandse Veteranendag) of komende week te dragen als symbool van erkenning en waardering voor alle Nederlandse veteranen.
Een motie (pdf) van Helder Helmond om meer aandacht te schenken aan de veteranen werd deze maand met 36 van de 37 stemmen in de gemeenteraad aangenomen. In overleg met de Stichting Veteranen Brabant Zuid Oost wordt nu naar een passende actie gezocht. dat zou de aanleg van een ‘Witte Anjer perkje’ kunnen zijn

4 reacties:

Mooi gebaar van Blanksma!

Beantwoorden

Aaahhh, wat lief, zo spontaan en natuurlijk wel zelf betalen hè burgemeester?
En niet stiekem opgeven als aftrekpost.

Beantwoorden

Met 35 graden op je zwembroek spelden…?

Beantwoorden

Sorry, maar voor mij zou een andere bloem meer respect hebben afgedwongen dan de witte anjer. Ik ben veteraan, maar ik verdom het die bloem te dragen (ik heb daar mijn redenen voor). Ik geef de voorkeur aan de Britse poppy en die draag ik dan ook bij gelegenheden.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *