Buiten is het 18 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 103.322 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
7reacties

Een personenauto die geparkeerd stond in de Christinalaan in de Binnenstad is vanavond is door brand compleet verwoest. De om 22.39 uur gealarmeerde brandweer was snel ter plaatse maar kreeg het vuur echter moeilijk onder controle. De oorzaak van deze autobrand is nog onbekend.
Harrie Fotografie maakte de bijgaande foto’s.

In de reacties hieronder staat een update.

7 reacties:

Zoek een echte hobby zieligerds

Beantwoorden

Vreselijk ja, hoorde vanavond een flinke knal vanuit die kant.

Beantwoorden

Nou…..daar gaat die weer.

Beantwoorden

Update:
Een woning waarvoor de auto stond geparkeerd liep schade op door de autobrand: onder meer kapotte ramen en een gesmolten afvoer voor regenwater. Ook een boom raakte door de brand beschadigd. Omwonende zouden eerst 2 jongeren hebben zien lopen en kort daarna volgde er een harde knal. De politie sluit brandstichting niet uit en doet onderzoek naar de brand. De brandweer werd eerder op de avond ook al opgeroepen voor een containerbrand die door vuurwerk zou zijn veroorzaakt.
Harrie Fotografie maakte ook de onderstaande foto’s.

Beantwoorden

Dat hebben wij ook meegemaakt verschrikkelijk wat een tuig

Beantwoorden

Politie zou onderhand toch beeld moeten hebben welke jongeren er ‘s avonds laat zonder doel rondhangen en dit soort zaken zich eigen maken.
Ik maak me sterk dat bijna alle grove misstanden in Helmond door een zeer beperkte groep delinquenten gepleegd wordt. Naam en toenaam bekend zeg maar.
Dat zou prio politie moeten zijn.

Beantwoorden

Wat een idioot ten zeg waroom doen ze dat ik begreep niet rotzakken

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *