Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.214 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Surveillerende agenten hielden gisteravond een 33-jarige inwoner van Helmond aan omdat hij op een gestolen fiets reed. Bij een onderzoek in de schuur op zijn verblijfadres werden vervolgens een vuurwapen en drugs aangetroffen.
De man werd aan het einde van de avond door agenten op de Noord-Koninginnewal gecontroleerd omdat hij op een fiets zonder slot reed. Na controle bleek deze fiets van diefstal afkomstig te zijn. De man werd, als verdachte van heling, aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. Toen de politie later een kijkje nam in de schuur van woning waar hij kennelijk verbleef, vonden ze daar een vuurwapen en een hoeveelheid harddrugs. Daarop werd ook de 26-jarige bewoonster aangehouden. Zowel de man als de vrouw zitten nog vast. De recherche doet verder onderzoek. De gestolen fiets, het vuurwapen en de drugs werden in beslag genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *