Buiten is het 8 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 92.609 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Deze spaarkas werd door de politie aangetroffen in een Helmondse woning, waar meerdere gestolen goederen lagen. Niet alles wat zij daar aantroffen, is echter als gestolen opgegeven en daardoor terug te vinden in hun systemen. Op de spaarkas staat geplakt: “boven het nummer sparen s.v.p.”
Weet jij in welk café of sportkantine deze spaarkas hing en/of waar onderstaand geldkluisje vandaan komt? Bel dan de politie op 0900-8844. Bel M. 0800-7000 als je liever anoniem belt. Vermeld het registratienummer 2015256876 als je belt.
Het lijkt een beetje op een quizvraag in onze Kennisquiz over Helmond, maar dat is het niet.

3 reacties:

Update:
De eigenaar van de bovenstaande spaarkas was binnen een uur bekend nadat bovenstaand bericht werd geplaatst. De eigenaar en herkomst van het geldkistje is nog onbekend. Dat meldde de politie zojuist
Op een later moment zal de politie meer details melden. In het belang van het onderzoek kan dat volgens de recherche nu nog niet. Maar wie het nu al weet mag het alvast zeggen natuurlijk. 😉

Beantwoorden

Peter Tielemans.

Beantwoorden

@Peter op zondag 22 november 2015 om 16:50:

Hahaha, de partijkas van SDOH. 🙂
Maar ik denk niet dat ze de dief zoeken, die hebben ze, ze willen hier de naam het café hebben.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *