Buiten is het 4 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.692 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Vanmorgen merkte een Stiphoutenaar dat zijn BMW (7-serie) vanaf zijn oprit was verdwenen. Het was voor hem direct duidelijk dat deze moest zijn gestolen.
Hij schakelde direct zijn alarmcentrale in die de auto met een zogenaamd ‘voertuig volg systeem’ wist te traceren. De BMW werd met zeer hoge snelheid getraceerd op de Duitse autobaan, richting Polen. De snelheden lagen tussen de 180 en 190 km/h. Uiteindelijk kon de Poolse politie de daders uit Litouwen aanhouden in het plaatsje Gostyn in Polen (op 326 kilometer van Berlijn).
De Poolse politie sprak van een achtervolging als in een actiefilm. De bestuurder scheurde met hoge snelheden door de straten van Gostyn, wat levensgevaarlijke situaties opleverde. De autodieven werde gestopt en aangehouden zonder persoonlijke ongelukken. Dankzij de samenwerking tussen de alarmmaatschappij en de internationale samenwerking van de politie in Nederland, Duitsland en Polen, konden de daders snel worden gepakt.
Onderstaande foto’s werden gemaakt door Gostyn 24.

3 reacties:

Zoveel geluk hebben de meeste mensen niet :(.

Beantwoorden

Alle BMW 7 series kunnen achter slot en grendel, dit is duidelijk een gevalletje gestolen op bestelling. Dus dan zal er binnenkort nog wel een die kant op gaan.

Ook met dank aan de open grenzen tegenwoordig. Woensdag dus allemaal even TEGEN stemmen bij het referendum, want nog meer oostblok tuig wat hierheen komt daar zit niemand op te wachten.

Beantwoorden

Proficiat, heeft ie zijn (vermoedelijke) lease-bak weer terug.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *