Buiten is het -1 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.039 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Afgelopen zondag (24 augustus) werd omstreeks 21.45 uur een vrouw uit Helmond beroofd van haar handtas op de J.A. Carpstraat. Zij kreeg plotseling een klap op haar hoofd, waarna zij op de grond viel.
Direct voelde zij dat haar tas uit haar handen werd getrokken. De vrouw heeft de dader niet kunnen zien en hierdoor ook geen enkele omschrijving van de dader. De handtas is zwart, hierin zat onder meer geld en een sleutelbos met roze pluche sleutelhanger. De vrouw raakte door de beroving licht gewond.
De politie vraagt of jij iets hebt gezien of gehoord van deze ‘laffe tasjesroof’? Bel de politie via 0900-8844. Vermeld hierbij het registratienummer: 2014113389.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *