Buiten is het 13 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 112.432 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

3reacties

De politie zoekt getuigen van een straatroof aan de Gasthuisstraat in Stiphout. Een 18-jarige jongeman uit Eindhoven had daar afgesproken met een meisje. De ontmoeting zou plaatsvinden rond 10 uur gisteravond. Echter het meisje kwam niet opdagen en de man werd op straat beroofd door meerdere mannen met een bivakmuts op. Er werd niet bekend gemaakt of het slachtoffer gewond is geraakt.
De politie doet buurtonderzoek en bekijkt camerabeelden uit de omgeving. Maar ze zoeken ook getuigen die misschien iets gezien of gehoord hebben. Heb je tips, dan vraagt de politie contact met hen op te nemen via 0900 8844 of anoniem via 0800 7000.

3 reacties:

Waar in de gasthuisstraat… die loopt zo ongeveer door heel Stiphout

Beantwoorden

Was tussen Jan Ettenstraat en Venstraat. Ze zijn gespot door meerdere bewoners en staan op camera. Hopelijk bruikbare informatie om ze te pakken

Beantwoorden

Politie moet nu eens doorpakken, gsm meeting kan de daders aanwijzen. Alleen zij zullen bepaalde route hebben afgelegd. Beetje speurwerk, maar een a b c tje.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *