Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.092 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Na een melding van de Regionale Toezicht Ruimte (RTR) werd vanochtend rond 6.00 uur een 17-jarige Helmonder aangehouden. Deze was kort daarvoor, samen met 2 andere mannen, aan het inbreken in auto’s aan het Gerardusplein in de Binnenstad.
Vanuit de RTR worden live camerabeelden in de regio uitgekeken. Zij gaven rond 5.30 uur een seintje dat op het Gerardusplein 3 mannen in auto’s inbraken. Agenten gingen er meteen naar toe en bij het zien van de politie ging het trio er direct te voet vandoor. Na een achtervolging wist de politie de 17-jarige verdachte enkele honderden meters verderop aan te houden op de Sint Bonifatiusstraat. Naar de andere 2 verdachten is nog enige tijd gezocht, maar zij wisten te ontkomen. Op het Gerardusplein bleek in tenminste 2 wagens ingebroken te zijn. Er werden diverse goederen weggehaald. De politie doet nog verder onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *