Buiten is het 1 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.511 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Afgelopen nacht heeft de politie een man en een vrouw aangehouden die in een gestolen auto reden.
Rond 01.30 uur zagen de surveillerende agenten ter hoogte van de Aquamarijnstraat in Mierlo-Hout een BMW stilstaan en weer wegrijden. Omdat de agenten zagen dat het om een gestolen auto ging, gaven ze de bestuurder een stopteken, maar de naderende auto gaf gas en ging er vandoor. De auto raakte hierbij een geparkeerde auto. De agenten zetten daarop de achtervolging in. In de Hoofdstraat troffen de agenten vervolgens de auto aan die zwaar beschadigd was, maar de inzittenden waren verdwenen. Een wegrennende vrouw werd op een parkeerplaats aan de Pastoor van Elsenstraat aangehouden. De gestolen auto had schade, waarschijnlijk ook omdat de auto vlak daarvoor tegen een boom was aangereden. Even later zagen de agenten een verdachte persoon op straat lopen. Ook hij werd aangehouden wegens heling. Hij bleek te veel gedronken te hebben. Het duo, een man van 30 en een vrouw van 20 jaar, zijn ingesloten. De auto was eerder deze week in Helmond gestolen.

1 reactie:

Samen 50 jaar en nog geen verstand.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *