Buiten is het 12 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 90.421 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
10reacties

De politie zoekt een man die verdacht wordt van diefstal vanmiddag om 15.40 uur in winkelcentrum Brouwhorst in Brouwhuis. Deze man is daarna gevlucht.
Deze dief van ongeveer 1,85 meter heeft een fors postuur en wordt geschat op een leeftijd van tussen de 60 en 65 jaar. Hij is kalend en heeft grijs haar. De man heeft zwarte schoenen en is gekleed in jeans en een zwarte lange leren jas. Hij draagt een bril.
De politie benadrukt om zelf geen actie richting deze man te ondernemen, maar 112 te bellen zodra je hem ziet.

In de reacties hieronder staan updates.

10 reacties:

Okay niks gezien, en wat heeft meneer gestolen dan ?

Beantwoorden

Foto ???

Beantwoorden

Je mag ook niets meer he 😉😉

Beantwoorden

Hoe kan een man sorry OPA van 60/65 jaar vluchten 😂

Beantwoorden
Berrat Beros Pancar

Update 1:
De dader is tot op dit moment nog niet aangehouden. De politie zoekt verder, macht je tips voor hen hebben bel dan nu naar 0900-8844.

Beantwoorden

Hij is kalend en heeft grijs haar?? 🤣

Beantwoorden
Natasja van den Bogaard

is daar iets bijzonders weg te halen ?? bosje bloemen ??🤣

Beantwoorden

Update 2:
Dader winkeldiefstal is niet aangehouden
Tot op dit moment is de gezochte man niet aangehouden. Hij rende gistermiddag weg nadat hij werd aangesproken op winkeldiefstal bij de Albert Heijn aan de Brouwhorst. De politie doet verder onderzoek.

Beantwoorden

Ik kreeg een Burgernet sms daarover..daarin stond ook het signalement en als laatste: GEEN ACTIE ONDERNEMEN..heb dus ook niks gedaan

Beantwoorden

Ik vind het niet netjes dat deze man hier een dief genoemd wordt terwijl zijn schuld (nog) niet bewezen is. Ik ben zelf twee keer onterecht van winkeldiefstal beschuldigd door een “beveiliger” van AH (en de tweede keer heb ik de politie laten komen omdat ik die omhooggevallen vent meer dan beu was).

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *