Buiten is het 4 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.454 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Op de Lidl supermarkt in Winkelcentrum Straakven in Helmond Oost werd vanochtend vroeg een gewapende overval gepleegd. Dat meldde de politie om 06.43 uur. Bij het openen van de winkel drongen er 3 gemaskerde mannen de winkel aan de Geysendorfferstraat binnen via de personeelsingang. De winkel was nog niet voor het publiek geopend.
De overvallers bedreigden de aanwezige medewerkers met een voorwerp dat op een vuurwapen leek. Volgens de politie zouden ze sigaretten hebben buit gemaakt en daarna op de vlucht geslagen. Bij de overval raakte niemand gewond. De politie een onderzoek gestart en roept iedereen die iets gezien of gehoord heeft te bellen met 0900 – 8844.
Het is nog onduidelijk hoe laat de supermarkt vandaag opengaat.

3 reacties:

Update:
Deze gewapende overval vond vanochtend plaats tussen 06.00 en 06.10 uur
Wijkagent Johan Meeuwsen liet zojuist weten dat de 3 daders donkere kleding droegen en ongeveer 1,80 meter lang zijn.

Beantwoorden

Het persbericht van de politie:

Getuigen van overval op supermarkt gezocht
De politie zoekt getuigen van een overval op een supermarkt aan de Geysendorfferstraat.
Dinsdagochtend 24 maart rond 6.00 uur werd personeel dat de zaak opende belaagd door 3 mannen met bivakmutsen. Ze dwongen de 2 medewerkers naar binnen te gaan en bonden hen vast. Daarbij dreigden ze met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De daders zijn er vandoor gegaan met een nog onbekende hoeveelheid sigaretten. Van de 3 mannen is slechts een summier signalement bekend: ze zijn ongeveer 1,70 meter lang, hebben een normaal postuur en droegen donkere kleding. Getuigen van de overval of mensen die weten wie en/of waar de daders zijn, kunnen bellen met de politie in Helmond via 0900-8844.

Beantwoorden

Cigaretten, OMG.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *