Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.184 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
9reacties

Op de Steenweg vond vannacht een overval met een wapen plaats. De dader of daders zijn weggereden in de richting van de Kromme Steenweg in een grijze Nissan Micra 29-KVS-2 (zie archieffoto). Dat meldde Burgernet om 01.52 uur. Een kwartier later werd gemeld dat die auto elders is aangetroffen. We weten op dit moment niet of er bij die gewapende overval tijdens deze uitgaansavond iemand gewond is geraakt.
De politie onderzoekt de zaak. Heb je iets gezien of weet je meer, dan vraagt zij je te bellen naar 0900-8844.

In de reacties hieronder staan updates.

9 reacties:

Update 1:
Politie houdt 1 van de 3 verdachten aan voor straatroof
Vannacht rond 01.44 uur heeft een beroving op straat plaatsgevonden op de Steenweg. Het slachtoffer, een 24-jarige Helmonder, werd hierbij bedreigd en geslagen met een vuurwapen. De politie heeft 1 man aangehouden en is nog op zoek naar 2 andere verdachten.
De overvallers gingen er na de beroving vandoor in de grijze Nissan Micra van het slachtoffer in de richting A72. Later in de nacht werd de auto (na een melding van een verdachte situatie aldaar) onbemand teruggevonden in de Antoon Kerssemakersstraat in Nuenen. Een getuige liet de politie weten dat kort daarvoor 3 mannen overgestapt waren in een zwarte Fiat Punto. “Een dergelijke auto hadden we net zien rijden in de richting van het centrum van Nuenen. De achtervolging werd ingezet.”
De auto werd aan de Insulindelaan in Eindhoven tot stilstand gebracht. De bestuurder, een 25-jarige man uit Best werd aangehouden voor verdenking van betrokkenheid bij de eerder straatroof op de Steenweg. Er werd geen vuurwapen aangetroffen. De politie is nog op zoek naar de 2 andere verdachten.
Heb je meer informatie over deze beroving, dan vraagt de politie om contact met hen op te nemen via 0900 – 88 44 of je tips anoniem door te geven op 0800 – 7000.

Beantwoorden

Update 2:
De aanhouding in Eindhoven:

Beantwoorden

wat ik me afvraag, wanneer is het nu eens een keer rustig daar in Helmond, woonde vroeger al apart volk nu nog blijkbaar haha

Beantwoorden

@Annette op zaterdag 19 augustus 2017 om 11:41:

Ja want in andere plaatsen in NL gebeurd dit niet natuurlijk

????

Beantwoorden

Volgens mij staat er dat er iemand uit Best is aangehouden. Dus dat aparte volk komt in Helmond de boel op stelten zetten.

Beantwoorden
n “normale” Helmonder

Nou je zou maar in Helmond wonen toch ?? Asjublief zeg

Beantwoorden
Gwendolyn Gwiep Bienkowski

Wanne maf… Apart volk heel NL is apart wat er voortaan allemaal gebeurd is t hier nog bietje rustig

Beantwoorden

“De overvallers gingen er na de beroving vandoor in de grijze Nissan Micra van het slachtoffer in de richting A72.”

Ik neem aan dat ze de A270 bedoelen, de A72 bestaat namelijk niet.

Beantwoorden

@Mus op maandag 21 augustus 2017 om 04:56:

Goed gezien! We hebben het bij de politie nagevraagd en zij lieten ons zojuist weten dat het inderdaad de A270 moet zijn.
Daarbij liet hun woordvoerder weten dat het politieonderzoek nog in volle gang is en er tot op dit moment geen andere verdachten zijn aangehouden.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *