Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.189 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
11reacties

Er was vanmiddag een gewapende overval op een woning in de Johannes Vermeerlaan in Helmond Noord. De daders zijn gevlucht met een geldbedrag. Dat liet de politie zojuist weten.
Bij de woning werd aangebeld en bij het openen van de deur drongen 2 mannen met bivakmutsen binnen. Onder bedreiging van een mes eisten de daders geld van de bewoner. Zij zijn daarna gevlucht met dat geld. De bewoner liep een snijwond in zijn hand op. Hij wordt hieraan behandeld in het ziekenhuis.
Behalve de bivakmutsen droegen de daders zwarte kleding, ze zijn ongeveer 1,70 meter lang en spraken gebrekkig Engels. De politie doet onderzoek in de woning en gaan ook buurtonderzoek doen. Heb je iets gezien en/of gehoord, bel dan de politie op 0900-8844.
Harrie Fotografie maakte onderstaande foto.

11 reacties:

Harrie Fotografie maakte ook deze 2 foto’s en mailde ook die ter plekke:

Beantwoorden

En Harrie Fotografie maakte natuurlijk ook de onderstaande foto’s:

Beantwoorden

Gaat goed hier pfff bahbah

Beantwoorden
Monique Van der Heijden

waar moet dat naar toe ???
IK hoop het nooit mee te maken

Beantwoorden

Zou me niks verbazen mocht t iets met drugs ofzo te maken hebben

Beantwoorden

Z’n flapdrol.. Die niks weet ..Wesley Slegers, wat lul je nou drugs te maken ???????????? m’n broer is overvallen .. We hebben geluk dat de kids naar de optocht waren .. Dokus

Beantwoorden

dat moet wel een iemand die de man kent anders ging ze niet met een mes jou geld bestelen en die westen wel dat geld had . en tegen woordig wie heeft nog geld in huis.

Beantwoorden

achie geloof me mensen hebben vaker meer contant dan op de bank want met de prijzen van tegenwoordig van de regering wil je niks meer op je bank hebben…

Beantwoorden

Je kon wel eens gelijk hebben Jannes!!

Beantwoorden

In een azc wordt zo onderhand nog beter Nederlands geschreven dan hier.

Beantwoorden

@Johan op maandag 8 februari 2016 om 09:33:

reageer eens normaal kerel .. enorm vervelend dat t je broer is .. dat wil niet zeggen dat je mij gaat uitschelden !
En daarbij je moet ook eens realistisch nadenken ,, tegenwoordig is t heel veel drugs en noem t maar op .. wiet… ga maar door .. je moet ook eens denken aan realiteit zoals ik t zeg . Ik wens jou en je broer + de rest sterkte .. maar nogmaals reageer gewoon normaal of reageer niet .

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *