Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.184 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
9reacties

Rond 00.45 uur vannacht was er een gewapende overval op een woning aan de Burgemeester van Houtlaan. De bewoner opende de deur en werd door een onbekende man bedreigd met een op een vuurwapen lijkend voorwerp. Na een korte worsteling is de dader gevlucht. Er vielen geen gewonden zo liet de politiewoordvoering weten.
De politie onderzoekt de zaak en gaven het volgende signalement van de voortvluchtige dader: onverzorgde man, Arabisch, ± 45 jaar en halflang zwart haar. Hij droeg een legerpet en een lange donkere jas met bontkraag. Heb je iets gezien of heb je tips dan vraagt de politie je om hen te bellen op 0900-8844. Uitdrukkelijk wordt daarbij gemeld zelf geen actie richting deze man te ondernemen.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto’s.

In de reacties hieronder staan updates.

9 reacties:

Gevaarlijk straatje daar ????????????

Beantwoorden
Gerrit van Schoonderwalt

Update 1 (met het volledige politiebericht):
Getuigen van gewapende overval gezocht
In verband met een gewapende overval op een woning aan de Burgemeester van Houtlaan in Helmond zijn we op zoek naar getuigen. De overval vond plaats in de vroege ochtend van 14 november.
Bij de woning aan de Burgemeester van Houtlaan werd dinsdagochtend rond 00.45 uur aangebeld. Bij het openen van de deur werd de bewoner naar achteren geduwd en bedreigd met een op een vuurwapen lijkend voorwerp. Er ontstond een korte worsteling, waarbij de dader kans zag om een sieraad weg te grissen. Vervolgens vluchtte hij te voet. Bij de overval raakte niemand gewond.
De dader is ongeveer 1.70 meter lang, naar schatting tussen de 30 en 40 jaar, heeft een getint en onverzorgd uiterlijk, donker haar tot op de schouders, donkere ogen en een smal postuur. Opvallend is dat hij geen tanden in zijn mond zou hebben. Hij droeg een donkerkleurige jas met een capuchon en een donkerkleurige broek. Op zijn hoofd had hij een donkergroene “pilotenmuts”.
Heb je iets gezien of gehoord dat verband kan houden met deze overval op de Burgemeester van Houtlaan in Helmond? Laat het ons weten. Dat kan door te bellen naar 0900-8844. Je kunt informatie ook online delen door onderstaand tipformulier in te vullen.

Beantwoorden

Doe niet open savonds

Beantwoorden
Jeanny van de Bogaard

Direct neerknuppelen bij de voordeur

Beantwoorden

Ik maak s’avonds geen deur meer open

Beantwoorden

Hier idem, ik doe na 18 uur geen deur meer open!

Beantwoorden

Update 2:
42-Jarige Helmonder aangehouden voor deze gewapende overval
In het onderzoek naar de gewapende overval op de woning aan de Burgemeester van Houtlaan hield de politie vanochtend rond 11.20 uur een 42-jarige verdachte aan. Deze Helmonder werd op het To Hölscherplein in de Binnenstad opgepakt. Hij zit vast voor verder onderzoek.

Beantwoorden

Mooi ????

Beantwoorden
Hanny van den Broek

Klasse snel werk z????????????

Beantwoorden
Gerrit van Schoonderwalt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *