Buiten is het 5 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.049 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Gisterenavond rond 23.10 uur vond er een gewelddadige carjacking plaats op de Stepekolk-Oost, ter hoogte van De Kalderman.
Een bestuurster reed met haar zwarte Volvo V40 op de rotonde Brandevoortsedreef-Stepekolk-Oost, waar zij lichtjes werd aangereden door een onbekend gebleven personenauto. Ter hoogte van De Kalderman stopte beide voertuigen. De mannelijke bestuurder die de aanrijding had veroorzaakt, knoopte een gesprek aan met de vrouw over de aanrijding. Op het moment dat zij haar telefoon wilde pakken, werd zij bij haar keel gegrepen en werd er (vermoedelijk) een stroomstootwapen op haar hoofd gezet. De man liet haar vervolgens los en reed met hoge snelheid in haar auto weg richting de Neerhei. De vrouw heeft hard gegild, toen zij van haar auto werd beroofd. Vermoedelijk is de carjacker met de zwarte Volvo V40 richting Eindhoven gereden.
De politie is op zoek naar getuigen. Kun je iets vertellen over hetgeen gebeurde? Bel de politie via 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000. Vermeld daarbij het registratienummer: 2015147563 van de politie Oost Brabant.

2 reacties:

Extra info en hernieuwde getuigenoproep
Bij de bovenstaande carjacking in Brandevoort werd een zwarte Volvo V40 gestolen van een bewoner uit Brandevoort. De daders maakten gebruik van 1 of meerdere vooralsnog onbekende voertuigen waarop gestolen kentekenplaten zaten. Die kentekenplaten werden op maandag 6 juli rond 19.00 uur aangetroffen in de berm op de Buitenvoort in Brandevoort.
De Recherche in Helmond vraagt je om mee te helpen deze zaak op te lossen.
Kun jij antwoord geven op 1 of meerdere onderstaande vragen:
– Zag je op 2 juli rond 23.15 uur iets opvallends in de buurt van de Stepekolk-Oost?
– Zag je de zwarte Volvo V40 rond dit tijdstip rijden?
– Weet je iets over de onbekende voertuigen,
– Kunt je iets vertellen over de aangetroffen kentekenplaten.
Je kunt de politie tijdens kantooruren bellen op 0900-8844. Registratienummer: 2015147563.

Beantwoorden

Wat zou ik knunnen weten over gestolen kentekenplaten zonder de gegevens ervan? Of over onbekende wagens. Of, ook leuk, daders zonder signalement?
Ik begrijp dat de privacy van de daders beschermen belangrijker is dan de daders op te sporen.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *