Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.347 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Donderdagavond 15 september rond 20.10 uur sloeg een straatrover een slachtoffer met zijn vuist op de neus in een poging zijn mobiele telefoon te stelen. Dat gebeurde op de Barrierweg in Mierlo-Hout. Nadat het slachtoffer hem terugsloeg, vluchtte de straatrover in de richting van het Goor. Daar stond een handlanger op een zwarte scooter op hem te wachten. De dader sprong achterop en het duo reed weg op een zwarte Kissemee scooter, zonder kentekenplaat. Die scooter was aan de rechterzijde beschadigd.
De politie is op zoek naar deze gewelddadige straatrover die voldoet aan het volgende signalement: man van 19-23 jaar, ongeveer 1,78 meter, getint uiterlijk, kleine plukjes stoppelbaard, grote neus en mogelijk opgeschoren haar. Hij sprak gebrekkig Nederlands (leek op Limburgs accent). Droeg een zwarte trainingsbroek en zwarte hoody met capuchon. Op de top van de capuchon liep een witte streep tot over de rug.
Mogelijk is deze straatrover verantwoordelijk voor meer berovingen. Zag je iets of herken je de scooter die aan de rechterkant is beschadigd, zonder kentekenplaat? Weet jij wie deze dader en zijn handlanger zijn? De politie vraagt hen te bellen via de tiplijn 0800-6070 of 0900-8844. Liever anoniem? Bel M. 0800-7000. Vermeld het registratienummer: 2016213477

2 reacties:

Ik herken dat signalement direct. Waarom is hier een oproep voor nodig?

Genoeg keus lijkt me zo met zo’n overduidelijk daderprofiel.

Vangen en loslaten, totdat je de juiste hebt!

O wacht… we wonen in Nederland, misschien moet men vragen of de dader aangifte wil doen van mishandeling, scheelt weer zoeken.

Beantwoorden

Kissemee scooter , nog nooit van gehoord , dat zegt misschien niets.
Maar Peugeot Kisbee lijkt me aannemelijker.
Politie zal het heus wel weten , maar ik twijfel heel erg.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *