Buiten is het 19 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.647 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Een automobilist is vannacht op de Vossenbeemd op het industrieterrein tegen een boom gereden en over de kop geslagen. Voorbijgangers troffen de gewonde bestuurder daar op straat aan, hoe lang hij daar al lag is niet bekend. De man was wel aanspreekbaar maar sprak geen Nederlands. Hij wilde niet echt meewerken met de om 03.02 uur uitgerukte hulpdiensten en werd onder begeleiding van de politie naar het ziekenhuis gebracht.
Het is (nog) niet bekend hoe het ongeval is ontstaan en of er nog een ander voertuig bij betrokken was. Vanwege het ingestelde Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) werd een deel van de Vossenbeemd tijdelijk afgesloten.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande 8 foto’s.

6 reacties:

Dat was een snelle jongen.

Beantwoorden

Niet mee willen werken? Dan gewoon max straf voor alcohol gebruik.

Beantwoorden

Of je wacht af wat er aan de hand was voor je gaat oordelen.
Nergens staat oostblokker, nergens staat alcohol.
Van een zwaar ongeluk kunnen mensen dermate in de war raken(bv door hersenletsel) dat ze raar en opstandig gedrag kunnen laten zien. Niet Nederlands kan ook een toerist zijn geweest.

Ja t kan ook een dronken persoon zijn geweest uit bv Polen, maar dat weet je niet uit de gegevens die er nu zijn.

Stel dat t mijn eerste scenario is, t gebeurd jou op vakantie en men roept : Lekker laten liggen… dan staan mensen te gillen hoe aso t is

Beantwoorden

En zo maak je dus van een Golfje een Scirocco in 3 seconden…

Beantwoorden

Het industrie circuit.

Beantwoorden

vw coupe limited edition

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *