Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.704 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Vannacht rond 04.40 uur hielden agenten een 32-jarige man uit Oostrum (dorp in het noorden van Limburg) aan die verdacht wordt van een poging inbraak. Hij zit vast voor nader onderzoek.
De man trok op de Mierloseweg de aandacht van surveillerende agenten omdat hij wegliep toen hij de politieauto zag. Toen hij werd aangesproken zagen de politiemensen dat hij een bloedende hand had. Ondertussen meldde zich een getuige die vertelde dat de man vermoedelijk had geprobeerd bij een nabij gelegen woning in te breken. Hij had zich daarbij kennelijk verwond.
Bij de woning trof de politie inderdaad bloedsporen aan. De bewoners deden aangifte. Er bleek nog niets te zijn gestolen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *