Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.320 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Bij de Julianabrug op de kruising Oostende met de Kanaaldijk Noord Oost reed gistermiddag rond kwart voor 5 een tractor achterop een stilstaande auto. De bestuurster werd met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De tractorbestuurder kwam met de schrik vrij.
De met een maaier uitgeruste tractor veroorzaakte veel schade aan de achterzijde van de Mercedes. De kruising lag na het ongeval bezaaid met glas en werd daarom tijdelijk afgesloten voor verkeer. Zoals je wellicht al eerder las, waren er vorig weekend wegwerkzaamheden op dat kruispunt. In het weekend van week 42 wordt er weer bij die brug gewerkt.
Pim Verkoelen maakte de 3 foto’s.

2 reacties:

Gerum vrouwke was in paniek en had al eerder dr auto moeten laten maken na een andere vervelende ervaring.
Hoop ze snel van de schrik bekomen is.

Beantwoorden

Pfff en zulke reuzen sjeesen echt sjeesen ook door het bos van, Helmond naar Deurne richting Rijtven waar eigenlijk alleen fietsers mogen komen… Maar scheuren daar gewoon langs de schoolgaande jeugd hou m’n hart vast????????

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *