Buiten is het 15 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 103.409 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
8reacties

Recent is gebleken dat in de leiding van het warmtenet van Ennatuurlijk een lekkage zit. Om dit lek te kunnen verhelpen, moet dat warmtebedrijf werkzaamheden uitvoeren. Vanaf vrijdag starten zij met graafwerkzaamheden aan de Rivierensingel in Brouwhuis. Ennatuurlijk is de eigenaar van de leiding onder de grond die warm water transporteert van de warmtekrachtcentrale Helmond naar de wijk Brouwhuis.
Op de leiding is een lekkage ontstaan die verholpen moet worden. Om de lekkage op te kunnen sporen is het van belang dat het lekkende deel van de leiding afgesloten wordt. Om dit te kunnen doen moet Ennatuurlijk zogenaamde “afsluiters” opgraven waarmee het lekkende deel van de leiding kan worden afgesloten.
Op de plek waar de graafwerkzaamheden plaats gaan vinden, zijn vandaag een aantal bergingen verwijderd. In samenspraak met de bewoners, zo meldt de gemeente, is gezocht naar een tijdelijke oplossing voor hun spullen.

8 reacties:

Och daar gaan we weer, een systeem van lek me vesje, mensen betalen teveel, opzeggen kan niet zomaar, en onderhoud is duur etc etc.
En grote flop, jaren geleden de hele Rivierensingel opnieuw geasfalteerd en en week later moest het er open vanwege een lek, dus weer een lappen deken in het nieuwe asfalt.
Als ik ooit mijn huis van mijn dromen zou vinden en dat houd zou op dit systeem zitten zou dat voor mij een no go zijn.
Dit systeem is naar mijn mening de aller grootste flop in het menselijk bestaan, net als biomassa verbranden.
En alle ambtenaren laten Ennatuurlijk maar hun gang gaan.
Werkelijk te gek voor woorden, ik kan dit bericht nog ellenlang maken maar dat doe ik niet want ik wordt er zelf ziek van, terwijl ik nog niet eens op dit fiasco systeem met uiteraard de bijbehorende zakken vullers aangesloten ben, god zij dank.

Beantwoorden

1 grote bende heel dat warmte net alleen maar ellende en ennatuurlijk maar steeds meer geld vragen voor die rommel
Heel die zooi opruimen inclusief ennatuurlijk

Beantwoorden

Oh maar dit was zoo groen en progressief restwarmte van industrie hergebruiken. Zou bijna gratis worden. Via een heerlijk transparante formule, wie heeft dit ooit bedacht gekregen betalen de verplichte gebruiker meer dan anderen. Een grote component in die debiele formule is de aardgasprijs. En haha je gelooft het niet, niet de nettoprijs maar inclusief de LINKSE topbelasting en accijns hierop!
Werkelijk een systeem dat past bij ons nieuwe maatschappij met discriminatiebewijzen en corona onzin machtsmiddel maatregelen. Je verzint ‘t niet.
Verderop wordt een gozer die 14 jarig kind doodreed en doodreed met 4 volwassen inzittenden veroordeeld tot 1500 euro verkeersboete.
Ik neem deze samenleving niet serieus ben net als Omtzigt letterlijk ziek geworden

Beantwoorden

Ik woon inmiddels 16 jaar in Brouwhuis, en ik heb nog nooit problemen gehad met warmwaterlevering.

Oké Henri, waar gaan de mensen met stadsverwarming hun huizen mee verwarmen, als men zoals jij suggereert “heel die zooi opruimt” ?
Makkelijk hè, beetje roeptoeteren op het internet?

Beantwoorden

@Andre, dezelfde andre als die lag te mopperen op de quad overlast in de rijpelberg?

Beantwoorden

Het lijkt op Breedband Helmond. De kijkers zaten gisteren in de slotfase van de voetbalwedstrijd Nederland / Oostenrijk zonder televisiebeeld.

Beantwoorden

@ Andre ik snap dat je op ieder item je reactie wilt geven met daarin je eigen mening helemaal prima natuurlijk.

Gelukkig hebben we ook nog heel veel nuchter nadenkende nederlanders die corona wel serieus nemen.

Je zou eens in de zorg mee moeten gaan kijken, je zou een familielid verliezen aan corona, dan piep je wel anders.

Daarnaast hoop ik wel dat u snel beter word net als dhr Omtzigt.

Beantwoorden

Blij dat ik afgesloten ben van die dure ellende betaal nu helemaal niets meer.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *