Buiten is het 3 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 104.804 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Om 01.30 uur vannacht werd de brandweer gealarmeerd voor een brand in een flat aan de Venuslaan in Helmond Noord. Ter plaatse bleek een garagebox de vuurhaard. Zojuist om 02.39 uur meldde de brandweer dat de brand onder controle is.
Vanwege de rook zijn circa 25 appartementen ontruimd. De plusminus 50 bewoners worden tijdelijk opgevangen in een naastgelegen flat. De brandweer heeft opgeschaald naar Grote Brand GRIP 1 en zette meerdere eenheden in.
Harrie Fotografie maakte de bijgaande foto’s.

In een reactie hieronder staan updates.

4 reacties:

Update 1:
De brand is nu zo goed als uit meldt de woordvoerder. In de woningen voeren ze een meting uit waarna de mensen weer terug kunnen de woning in kunnen. Er zijn 2 personen vanwege rook inademen voor onderzoek naar het ziekenhuis.

Beantwoorden

Verschrikkelijk voor iedereen zo midden in de nacht opgeschrikt worden, sterkte voor iedereen

Beantwoorden

Update 2:
De brandweer moest bij diverse woningen de deur forceren omdat het niet duidelijk was of er bewoners aanwezig waren. De bewoners konden rond 03 uur weer terug naar hun woningen.
Harrie Fotografie maakte vannacht ook nog deze foto’s.

Beantwoorden

Lekker zeg, je deur geforceerd en dan maar afwachten wanneer sloten zijn gerepareerd, veel sterkte gewenst en hopelijk krijg je wel steun van……

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *