Buiten is het 20 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.011 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Met een grote hijskraan wordt vandaag een zendmast van T-Mobile verwijderd op de Kasteel-Traverse. Die mast staat nu nog op het appartementencomplex schuin tegenover het politiebureau. Met (hopelijk) de verplichte toestemming van de gemeente is een deel van de Traverse door de kraan geblokkeerd en zorgt daar voor enige verkeersoverlast. Die werkzaamheden duren naar verwachting  tot plusminus 16 uur.
“Een paar maanden geleden liet T-Mobile ons weten dat de zendmast buiten gebruik gesteld en daarom verwijderd ging worden. Nu is het dus eindelijk zo ver.” Aan het woord is Martijn van Stratum, de voorzitter van Vereniging van Eigenaars (VvE) van dat complex. Hij kan er zelf niet bij zijn. Helaas, hij zit enkele dagen voor zijn werk ergens ver in het buitenland. Maar de techniek staat voor niks, dus benaderden we hem.
“Daarmee raken we als VvE wel wat inkomsten kwijt, want T-Mobile betaalde een redelijke jaarlijkse huur. Maar het komt ons ook goed uit!” vertelt hij enthousiast. Met het extra stukje dak erbij biedt het in totaal voor ruim 100 zonnepanelen plaats. En hij vervolgt tenslotte met “als alles meezit is de VvE Kasteel-Traverse dan een heel eind op weg om energie-neutraal te zijn én realiseren we een flinke kostenbesparing voor onze bewoners. Dus wethouder Smeulders kan als het een beetje meezit over niet al te lange tijd, vanuit zijn kantoor aan ’t Cour, uitkijken op een duurzaam project in hartje Helmond.”
Harrie Fotografie ging er heen en maakte de onderstaande foto’s.

1 reactie:

Oh is het dat wat ik zie vanuit mijn appartement, tja gisteren met lucht foto`s maken zag ik deze mast eigenlijk voor het eerst

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *