Buiten is het 12 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 114.413 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

3reacties

De politie heeft vanochtend verdachte stoffen aangetroffen in een bedrijfspand aan de 2e Indumaweg op het industrieterrein. Na onderzoek konden ze vanavond meldden dat het om een grote hoeveelheid crystal meth ging. Deze drugs zijn in beslag genomen en zullen professioneel vernietigd worden. Zwaarbewapende agenten bewaakten het pand tijdens het onderzoek ter plaatse. De recherche is nog druk bezig met het onderzoek.
Om hoeveel kilo crystal meth het gaat kon of wilde de politie nog niet zeggen.

In de reacties hieronder staat een update.

3 reacties:

Ik had vroeger een vriendinnetje, die heete Kristel Mes.

Beantwoorden

Interessant…..

Beantwoorden

Update:
Bedrijfspand jaar dicht na vondst drugs
Gisteren sloot burgemeester Elly Blanksma dit bedrijfspand aan de 2e Indumaweg voor 12 maanden. Bij het onderzoek van de politie vorige maand (zie bovenaan) werd in het pand enkele kilo’s metamfetamine en ruim een kilo hennep aangetroffen. Ook troffen zij andere zaken aan die wijzen op de productie en handel in drugs. De politie rapporteerde haar bevindingen aan de burgemeester. Op basis van de feiten en omstandigheden besloot zij tot de tijdelijke sluiting.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *