Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.141 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Delta, een wereldleider in oplossingen voor energie- en thermomanagement, hield vandaag een feestelijke ceremonie om de start te markeren van de bouw van een nieuw kantoor op de Automotive Campus. Het kantoor in Helmond gaat meerdere bedrijfsactiviteiten ondersteunen, waaronder sales, R&D en service- en test lab-mogelijkheden voor Delta’s industriële automatisering en automotive-bedrijven. Onze stad wordt daarmee de basis voor de industriële automatiseringsactiviteiten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) van de in oorsprong Taiwanese multinational Delta. Tot 150 werknemers worden er gehuisvest en naar verwachting is het nieuwe gebouw in 2021 operationeel.
“Delta ontwikkelt momenteel IoT-gebaseerde Smart Green Solutions om energie-efficiëntie en lagere CO2-uitstoot te stimuleren. Een kantoor op de Automotive Campus-gemeenschap zal bijdragen aan de snelheid waarmee innovatieve ideeën in oplossingen worden omgezet, terwijl talent wordt gestimuleerd, kennis wordt uitgewisseld en knowhow wordt ontwikkeld”, zei Dalip Sharma, president van Delta EMEA-regio
Het bedrijf heeft een reeks bestaande automotive technologie en slimme mobiliteitsoplossingen in haar pakket. Het biedt ook oplossingen voor een breed scala aan elektrische en plug-in hybride elektrische voertuigen voor de meeste van ‘s werelds topmerken voor auto’s en bedrijfsvoertuigen. Daarnaast is het bedrijf een belangrijke leverancier van slimme laad infrastructuuroplossingen voor elektrische voertuigen (van duurzame energie tot energieopslag tot EV-laders) voor particulier, commercieel of openbaar gebruik.
Op de Automotive Campus richten ruim dan 1200 mensen (waaronder ongeveer de helft studenten) zich op het ontwikkelen van mobiliteitsoplossingen voor de toekomst. De Campus is een nationale en internationale hotspot; het is een ontmoetingsplaats en vestigingsplaats op het gebied van autotechnologie en slimme mobiliteit, en het huisvest toonaangevende autobedrijven, kennisinstituten, innovatieve start-ups en onderwijsinstellingen.
“We zijn erg blij en trots dat Delta Electronics toetreedt tot de Automotive Campus in Helmond”, zegt burgemeester Elly Blanksma. “Het toont aan dat Helmond, als onderdeel van Brainport Eindhoven, een belangrijke internationale hotspot is voor technologieontwikkeling. Het zal de levendige technologische gemeenschap en het open innovatieklimaat in Helmond stimuleren en nieuwe economische activiteit en banen opleveren.”
“In amper 15 jaar is onze campus uitgegroeid tot een top-hotspot als het gaat om het brengen van groene en slimme mobiliteitsoplossingen op de markt”, zegt Lex Boon, directeur van de Automotive Campus. “Delta heeft al een zeer sterke staat van dienst als het gaat om de automotive-industrie en nieuwe mobiliteit, betreffende gebieden als laadinfrastructuur, power electronics en building automation. Delta is een zeer sterke toevoeging aan onze gemeenschap en het bedrijf draagt sterk bij aan het innovatieve vermogen van de Campus en de internationale aantrekkingskracht van onze Campus.”

In de reacties hieronder staat een update.

2 reacties:

De feestelijke ceremonie voor Delta gisteren op de Automotive Campus. Op traditionele wijze werd de bouw gevierd met een leeuwendans voor kracht, succes en geluk.

Beantwoorden

Update:
Het kantoor van Delta op de Automotive Campus is opgeleverd.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *