Buiten is het 6 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.420 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van een grote vechtpartij die in de nacht van zondag op maandag plaatsvond op een woonwagenkamp aan de Bakelsedijk. Er werden in de loop van de nacht drie personen aangehouden.
Rond 01.30 ontving de politie een melding van een grote vechtpartij op het betreffende woonwagenkamp. Diverse politie-eenheden, waaronder enkele hondengeleiders, gingen ter plaatse. Uit eerste onderzoek bleek dat er door een grote groep personen van het kamp, maar ook van elders, was gevochten. Daarbij werden vermoedelijk slag- en steekwapens gebruikt. Er waren meerdere mensen gewond geraakt, die voor behandeling naar een ziekenhuis zijn vervoerd. Hiervoor werden meerdere ambulances ingezet. Eén persoon bleek steekwonden te hebben, maar raakte niet levensgevaarlijk gewond.
In de loop van de nacht hield de politie in opdracht van de officier van justitie een man (54) en een vrouw (48) uit Helmond en een man (55) uit Gemert aan voor hun vermoedelijke betrokkenheid bij de vechtpartij. Meer aanhoudingen worden echter niet uitgesloten.
De politie onderzoekt de aanleiding en de precieze toedracht van het incident. Een deel van het woonwagenkamp werd afgezet voor sporenonderzoek door de technische recherche. De politie houdt er rekening mee dat een eerdere vechtpartij in een café in Helmond aan het einde van de zondagavond er iets mee te maken heeft. Daarbij waren ook bewoners van het betreffende kamp betrokken.

2 reacties:

Zal wel weer bij de Vlinder op het Havenplein begonnen zijn. 🙁

Beantwoorden

Ruzie zal wel over een vacature gaan die ze bij de arbeidsburo hebben gezien.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *