Buiten is het 8 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.324 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
10reacties

De politie en belastingdienst houden op dit moment een grote verkeerscontrole vanaf de Steenovenweg. Deze controle begon vanmiddag om 15.15 uur en duurt tot 21 uur. 
Met 2 camerawagens controleert de belastingdienst passerende voertuigen die vanuit de richting Eindhoven en Deurne op de Europaweg door Helmond komen. Motoragenten nemen gemelde voertuigen mee naar het controlepunt. Wat er zoal is aangehouden en in beslag is genomen kon nog niet worden verteld.
Pim Verkoelen en Harrie Fotografie maakten de onderstaande 3 + 6 foto’s.

In een reactie hieronder staat een update.

10 reacties:

Update:
Bij de bovenstaande controle van de politie met de belastingdienst werden diverse overtredingen door de politie verbaliseerd. De belastingdienst heeft beslag gelegd op 16 voertuigen waarvan er 6 direct afgevoerd werden. Tevens werd er ruim 57 duizend euro geïnd van mensen die een schuld open hadden staan.

Beantwoorden

Belasting de grote dieven

Beantwoorden

Goedzo. Opgeruimd staat netjes.

Beantwoorden

Het gaat alleen maar om het geld

Beantwoorden

Ze moeten weer een schouder klopje hebben helden ???? ga boeve vangen

Beantwoorden

@Jay Vermulst op donderdag 18 januari 2018 om 23:23:

Wij betalen toch ook netjes waarom andere niet, wetten zijn om na te leven, ook al zijn we het er vaak niet mee eens.

Beantwoorden

Haha gelukkig kon ik betalen!

Beantwoorden

Met een goede GPS staat het allemaal aangegeven. aangezien ik geen oponthoud wil rijden wij over Brandevoord en via de Heeklaan weer naar huis…….Voor een paar tientjes heb je een goede Navigatie, SYGIC bijvoorbeeld. (die ik gratis van SPOTNET heb gehaald) Scheeld je een hoop tijd en…..ellende. Deze GPS geeft alle controles, flitspalen en lasers aan. Wat een gemak als je er eventjes de moeite en tijd voor neemt…..

Beantwoorden

Zo moet da

Beantwoorden

altijd die negatieve reacties….. wat een onzin toch, dit hoort toch ook bij het werk van politie en belastingdienst, en natuurlijk gaat het om geld, belasting moeten we allemaal betalen dus die mensen die dat niet gedaan hebben maar goed dat ze die aanhouden en controleren.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *