Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.702 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Gisteravond kort na 23.00 uur vond er een aanrijding plaats tussen een auto en een scooter. Dat was op de kruising van de N270 en N279 bij recreatieplas Berkendonken op de Deurneseweg. Daarbij viel 1 gewonde.
Een automobilist vanuit de richting Deurne, stond op die kruising voor het rode verkeerslicht te wachten. Toen zijn licht op groen sprong, sloeg hij keurig rechtsaf af. Uit de richting Deurne kwam op dat moment een scooter met 2 jonge mannen erop. Die scooter reed vol door ‘zijn’ rode licht en knalde op de afslaande auto. Kort daarvoor bleek die scooter een andere scooter met hoge snelheid ingehaald te hebben.
Door de aanrijding met de auto kwam het tweetal op de scooter ten val. De bestuurder is snel opgestaan, riep geen tijd te hebben en is weer doorgereden. Hij liet daarbij zijn passagier (vriend?) gewond achter gelaten. Met onder meer verwondingen aan het gezicht is de passagier per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De auto moest worden weg getakeld, de inzittenden kwamen met de schrik vrij. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval en heeft de getuigen gehoord.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande 4 foto’s.
3 reacties:

Nou mooie vriend

Beantwoorden

Van je “vrienden” moet je het hebben.

Beantwoorden

@ikke en de rest op zondag 12 juni 2016 om 09:04:

Precies!
Die vent zal wel gedacht hebben: eerst ikke en de rest moet zelf maar zien of die zich nog kan redden. Zo gaat dat tegenwoordig, triest maar waar. 🙁
Maar wie weet, herinnert de gewonde jongeman de naam van zijn voormalige vriend nog. 🙂

Hoe toepasselijk deze songtekst van Het Goede Doel:
Een keer trek je de conclusie
Vriendschap is een illusie
Vriendschap is een droom
Een pakketje schroot, met een dun laagje chroom
Als het gaat om geld
Als het gaat om vrouwen
Als het gaat om alles wat je lief hebt
Wie kun je dan vertrouwen?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *