Buiten is het 9 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.325 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie arresteerde woensdagavond rond 20.30 uur in Landhorst (kerkdorp in de Brabantse gemeente Sint Anthonis) een 21-jarige man uit Arnhem omdat hij even daarvoor in een in Helmond gestolen busje met hoge snelheid over de Middenpeelweg reed. Hij werd na een zoektocht aangetroffen op het dak van een schuur.
Rond 19.30 uur was de politie bezig met een snelheidscontrole op de Middenpeelweg toen een busje met een snelheid van 112 kilometer per uur passeerde. Toen agenten de bestuurder een stopteken wilden geven zagen ze het voertuig de Klotweg inslaan.
Op een erf werd daar vervolgens het busje leeg aangetroffen. Een getuige had vlak daarvoor een onbekende man zien lopen en na een zoektocht op het terrein werd uiteindelijk de vermoedelijke bestuurder gevonden, liggend op het dak van een schuur.
Uit onderzoek bleek dat het voertuig deze week was gestolen in Helmond. Op het dak van de schuur vonden agenten verder een gestolen rijbewijs. De politie heeft het busje in beslag genomen voor verder onderzoek. De verdachte krijgt in ieder geval een proces-verbaal voor de snelheidsovertreding. Hij zit vast voor verder onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *