Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.138 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Vanaf komend seizoen speelt Helmond Sport met ‘Heel Helmond Sport’ op het shirt. De club gaat zich inzetten voor een sportiever en vitaler Helmond en de regio. “Da’s logisch” zou de eeuwige nummer 14 natuurlijk gezegd hebben. Hij nam ooit deze pingel tegen onze club.

Hieronder het hele persbericht van Helmond Sport over de nieuwe slogan op de wedstrijdshirts:

Bij Helmond Sport prijkt komend seizoen niet hoofdsponsor Vescom, maar de naam van een nieuw en uniek concept op het shirt. Vescom blijft hoofdsponsor, zal prominent op de achterzijde van het shirt blijven staan, maar stelt de plek op de borst beschikbaar voor Heel Helmond Sport. Met het concept wil de club samen met een aantal partners Helmond sportiever en vitaler maken. Om het goede voorbeeld te geven gaan alle spelers van Helmond Sport zich komend seizoen een aantal uur per week inzetten voor maatschappelijke en sportieve projecten in en om de stad.
.
Aanleiding voor de nieuwe koers zijn de tegenvallende sportieve resultaten en teruglopende populariteit van de club de afgelopen jaren. Om deze problemen structureel tegen te gaan is Helmond Sport op zoek gegaan naar haar bestaansrecht en heeft gekeken wat zij voor de stad en regio kan betekenen. In samenwerking met de gemeente, OMO Scholengroep Helmond, Jibb+ en het Elkerliek Ziekenhuis wil de club het voortouw nemen om de stad en de regio onder de naam Heel Helmond Sport sportiever en vitaler maken.
.
De bouw van het nieuwe multifunctionele stadion en de bijbehorende sport- en beleefcampus, die in de zomer van 2023 op sportpark De Braak gerealiseerd moeten zijn, is daarbij als inspiratiebron gebruikt. De plek moet een thuisbasis voor iedere Helmonder vormen. Van de 23 selectiespelers van
Helmond Sport tot de 1.700 leerlingen die er dagelijks naar school gaan. En van de ouderen die komen sporten om vitaal te blijven tot gezinnen die een stukje willen wandelen. De campus moet een trekpleister worden voor alle 92 duizend Helmonders en 220 duizend inwoners in de Peelregio.
.
Leon Vlemmings, algemeen directeur van Helmond Sport, heeft het volste vertrouwen in de nieuwe koers die werd uitgestippeld door sportmarketingbureau Triple Double uit Eindhoven. ‘De kracht van sport is enorm. Daar kun je veel van leren. Sport zorgt voor discipline, vertrouwen en respect. Sport
leert je te incasseren, keuzes te maken en samen te werken. Essentiele vaardigheden waar mensen de rest van hun leven profijt van hebben. Kortom, sport is de school voor het leven.’
.
Daar sluit ook Philippe van Esch, voorzitter van Helmond Sport, zich bij aan. ‘Met het concept Heel Helmond Sport is er iets heel bijzonders ontstaan. We hebben met Helmond Sport, mede door de tegenvallende sportieve resultaten, een aantal lastige jaren gehad. We willen meer dan zomaar een voetbalclub zijn. Door samen te werken met onze partners creëren we een waardenetwerk en kunnen we laten zien op wat voor manier sport mensen verbindt.’
.
Naast de naam op het shirt en het inzetten van spelers voor maatschappelijke en sportieve projecten, gaat Helmond Sport de komende tijd meer initiatieven opzetten om ervoor te zorgen dat uiteindelijk heel Helmond sport.

.

.
Laten we hopen dat daarmee de weg naar boven wordt gevonden!

3 reacties:

Jawel:
⚫️???? Helmond Sport O13 is kampioen geworden. In het ‘Heel Helmond Sport’-shirt won de jeugd van onze club met maar liefst 0-6 in Groesbeek tegen Achilles ‘29 O13. Zij hadden in hun kampioenswedstrijd de primeur om als eerste in die nieuwe shirts te spelen.
.

Beantwoorden

Beantwoorden

Voor de volledigheid ook het uitshirt van Helmond Sport het komende seizoen:

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *