Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.320 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Gisteren heeft het Helingteam van de politie een man aangehouden die verdacht wordt van heling en diefstal van 4 damesfietsen, 2 navigatiesystemen en een Playstation 3. De informatie dat er op dat adres in Helmond meerdere gestolen goederen aanwezig zouden zijn, bleek te kloppen.
De 28-jarige Helmonder kwam geheel in stijl aanfietsen op een gestolen fiets en fietste zo in de armen van de politie-agenten, waarna hij werd aangehouden. De hoofdbewoner van de woning was niet aanwezig. Hij zal binnenkort aangehouden worden om zijn aandeel in deze zaak te verklaren. Tegen beide personen zal proces-verbaal opgemaakt worden en de gestolen goederen zullen aan de rechtmatige eigenaren teruggegeven worden.
Het Helingteam is (in het kader ‘Zonder heler, geen steler! ‘) belast met het aanpakken van alles wat met heling (gestolen goederen inkopen en verkopen) te maken heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *