Buiten is het 19 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.296 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Vanaf volgende week dinsdag is de Helmondse cadeaubon van de Stichting Hellemond Gift te koop. Die bon kan door de ontvanger bij deelnemende winkeliers besteedt worden, en dat zijn alleen Helmondse winkels. De bedoeling van de stichting is namelijk om middels deze cadeaubonnen de Helmondse economie te stimuleren. Zodat Helmond een bruisende en florerende stad is én blijft aldus de stichting.
Wethouder Yvonne van Mierlo neemt komende maandag de eerste Hellemond Gift in ontvangst. ’s Middags wordt de cadeaubon officieel gelanceerd in MijnWinkeltje.eu, gevestigd in winkelcentrum de Bus op Nieuwveld 13.
De Hellemond Gift cadeaubonnen hebben een waarde van 5 euro of 7,50 euro. Ze kunnen op dit moment worden gekocht bij 5 verkooppunten en verzilverd bij 28 deelnemende winkeliers.

6 reacties:

Waarom niet gewoon Helmond Gift?

Ik snap de dialect, maar mij win je er niet mee, ik vind het een goedkoop uitziende huisstijl met 2013 stock foto’s, simpele site (met gratis thema…) en dan zit er notabene enkele vormgevers bij deze stichting. Nee ik koop deze bon niet.

http://hellemondgift.nl/stichting-hellemond-gift/

Zal ik de domeinnaam helmondgift.nl maar gaan registreren en mensen doorverwijzen naar de vvv bon ofzo?

Leuk initiatief, slechte uitvoering.

Beantwoorden

Was er een paar jaar geleden ook niet een ‘Hellemunt’? Wat is daar mee gebeurd?

Leuk idee maar ik denk: Hellemond Gift er niks um

Beantwoorden

GOH. Wat een goed idee weer. Welk een innovatie en durf. Nog nooooit vertoond. Cadeaubonnen! Je weet wel, van die bonnen waar er al 50 verschillende van zijn, VVV bon, dinercheque, boekenbon, fashioncheque, nationale tijdschriftenbon, bioscoopbon om er maar een paar te noemen.

Nee, ze verzinnen er gewoon een bon bij die je bij een klein groepje winkels kunt uitgeven want: economiestimulerend en verkrijgbaar tot aan het ongeloofelijk bedrag van EUR 7,50.

Kansloos.

Beantwoorden

We werden erop geattendeerd dat de links van de deelnemende winkels en verkooppunten het hierboven niet meer deden. Klopt, blijkbaar heeft Hellemond Gift die sindsdien gewijzigd. We gaan dat niet veranderen, al was het maar omdat het morgen weer kan veranderen. Maar met een beetje moeite kun de juiste link zelf ook vinden op die website.

Beantwoorden

Moet onze economie stimuleren? Wij weten wel wat het gaat stimuleren: de economie in de huishoudens van de diverse betrokkenen. Bestuursleden hebben zich eerder tegen dezelfde steen gestoten. Onder het mom van ‘de gemeenschap dienen’ lekker slim ondernemen. Farce.

Beantwoorden
clubke helmonders

@clubke helmonders op woensdag 8 juli 2015 om 17:10:

Bedoel je de Helliemunt? Dat was toch een soort van advertentierubriek van het weekblad de Loop? Dat is toch iets anders?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *