Buiten is het 15 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 111.496 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

2reacties

In het weekend van 2 en 3 januari wordt het Nederlands Kampioenschap Jongleren in De Cacaofabriek gehouden. Jongleurs strijden dan voor de titel “beste jongleur” in de diverse categorieën. Bij de technische competities gaat het erom zo moeilijk mogelijke trucs zo beheerst mogelijk uit te voeren. Bij de artistieke competities ligt de nadruk meer op originaliteit en presentatie.
De wedstrijden worden gehouden in de popzaal van De Cacaofabriek, in de foyer zullen de warming-ups plaatsvinden.
Tenminste, mits er voldoende deelnemers zijn. Het vorige NK Jongleren elders in Nederland kon namelijk niet doorgaan omdat er te weinig inschrijvingen waren. Daardoor konden er geen representatieve competities worden georganiseerd, aldus de organisatie. Daarnaast is een NK met zo’n klein aantal deelnemers financieel niet haalbaar omdat de deelnemers een flink deel van de kosten moeten betalen.
Door een incidentele subsidiebijdrage van 3.000 euro helpt de gemeente om het komende NK Jongleren in Helmond te laten plaatsvinden. Of Bas van de Kerkhof van het Dr. Knippenbercollege nu wil meedoen is ons onbekend.

2 reacties:

Dus toch weer een zak met geld naar die bodemloze put gedragen

Beantwoorden

Jongleren? Als het doorgaat, doen ze dan van de Gemeente Helmond ook mee? Die zijn het beste in “financieel jongleren” Misschien kunnen ze bij circus Renz nog wat leren van de Gemeente Helmond!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *