Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.454 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Hair & Style van kapster Meggy Saris is uitgeroepen tot de leukste ZZP-Kapper van Nederland. De publieksjury verkoos haar met 267 internetstemmen in die categorie met een gemiddelde rapportcijfer van 9,67. In zowel Noord-Brabant als Helmond werd zij gevolgd door de in Brandevoort gevestigde Lindseys kapsalon die tweede werd in die categorie voor Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP).
De in Mierlo-Hout gevestigde Meggy Saris reageert enthousiast. “Hoe gaaf is dat je met je mooie kleine bedrijf, zo’n grote prijs in de wacht kan slepen. Wat een waardering van de stemmers en klanten! Ben zo ontzettend trots op deze prestatie.”
De Award Uitreiking vond zondag plaats tijdens The Hair X-perience in de Evenementenhal Gorinchem, naar eigen zeggen Nederlands grootste kappersevenement. Daar gaven oa Miss Nederland Nicky Opheij, Fred van Leer, Maan (de winnares van The Voice of Holland in 2016) en DJ Phalerieau & MC Aleinde Lon acte de presence. De presentatie was in handen van Kim Kötter.

2 reacties:

Top meggy

Beantwoorden
Anne-Marie Verdonschot

Dik verdiend!!!????

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *