Buiten is het 6 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.969 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Vanaf maandag 30 november kunnen automobilisten ook bricken in Helmond. Deze vorm van mobiel parkeren is dan mogelijk op alle betaalde Helmondse openbare parkeerplaatsen, zo laat Yellowbrick vandaag trots weten.
Mobiel parkeren of bricken is het starten en stoppen van de parkeertijd. Dit kan op 3 manieren; telefonisch, door de app te gebruiken of online. Aan het kenteken ziet de parkeercontroleur dat men mobiel parkeert. De gebruiker betaalt achteraf. De parkeerder betaalt alleen voor de werkelijk geparkeerde tijd. Na registratie zit de klant niet vast aan een abonnement, niet parkeren betekent niet betalen. De bezitter van een Yellowbrick-parkeerpas kan in 140 steden op straat parkeren én bij ruim 200 garages en P+R terreinen van Q-Park.
Yellowbrick is is een Nederlands familiebedrijf en heeft in 2006 bricken geïntroduceerd in Nederland. Gepast parkeren, met muntjes en via een bankpasje betalen blijft in onze stad ook gewoon mogelijk.

4 reacties:

Mooi dan kunnen we dit ook in andere delen van het land gebruiken.Voor diegene die een stadspas hebben zou dat ook mogelijk gemaakt kunnen worden. Wellicht maar weet niet of dat kan, zouden we de stadspas dan ook in kunnen voeren in onze Peel Gemeente, samen met yellobrick.

Beantwoorden

Hoi Jolanda,

Gepast Parkeren / Stadsparkeren is mogelijk in meer dan 120 gemeenten.
In Peel 6.1 is alleen betaald parkeren in Helmond en Deurne hier kun je parkeren middels de App, Pas of op basis van kentekenherkenning.

Waarschijnlijk schept deze link duidelijkheid:

http://www.stadsparkeren.nl/uw-gemeente/

Beantwoorden

Al vanaf kort na de introductie van Gepast Parkeren maak ik gebruik van de App van Parkmobile. Werkt heel goed en is erg duidelijk. Ook voor vele andere Nederlandse steden!

Beantwoorden

Zoiets was er toch al dus waarom nog meer van hetzelfde

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *