Buiten is het 4 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.454 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Algemeen directeur Mario Captein krijgt ondersteuning bij het leiden van de dagelijkse organisatie die hij nu nog alleen aanstuurt. Door deze uitbreiding van de directie van Helmond Sport kan Captein zich beter focussen op het technische gedeelte van zijn werkzaamheden. Dat meldde Voetbal International gisteravond.
De club presenteert de koerswijziging niet als kritiek op het functioneren van Captein. Het moet gezien worden als onderdeel van een al langer lopend proces van professionalisering. Helmond Sport-voorzitter Philippe van Esch meldde in een interview met het ED afgelopen zaterdag al dat de organisatie versterkt moest worden. Voetbalman Captein heeft te veel andere taken zoals commercie en veiligheid volgens de voorzitter. “Ik kan me voorstellen dat de sponsorkant iets minder zijn ding is.”
Mario Captein is sinds juli 2012 weer algemeen directeur van Helmond Sport, de 3 jaar daarvoor was hij bij VVV-Venlo directeur voetbalzaken. Voordat hij naar Venlo vertrok, werkte hij al 8 jaar op De Braak. Eerst als technisch manager, daarna als algemeen directeur. In de jaren ’90 voetbalde hij 2 jaar voor de club.

4 reacties:

Wel begrijpelijk van het bestuur dat ze ingrepen met deze stand van Helmond Sport, hoewel het ook weer raar is dat Jan van Dijk wel langer mag blijven.

Beantwoorden

Binnenkort blijkt dat ze weer geld nodig hebben, laat die managers eens wat harder werken (moeten Jan Modaal ook) of laat die overbetaalde profs eens wat meer trainen zal ZEER zeker beter scoren bij mogelijke sponsors die hun geld kwijt willen in deze bodemloze put dat betaald voetbal heet.

Beantwoorden

Anti subsidie jij slaat de plank finaal mis of optellen behoort niet tot jou sterkste eigenschappen. Check even de subsidie lijst van gem. Helmond 2013 en 2014 en schrijf dan nog een bericht.

Beantwoorden

William, laten er nu ook andere manieren zijn om geld weg te schuiven! Dat heet dan anders dan subsidie, maar komt op hetzelfde neer.
MC is al jaren incompetent. Tijd voor wat anders.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *