Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.193 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Helmond Sport komt als eerste betaald voetbalclub in Nederland met een geheel nieuwe manier van netwerken. Vanaf komend seizoen introduceert de club een Flexpakket waarmee je als volwaardig Business Clublid zelf kunt kiezen hoe je jouw flexibele business seats gaat verdelen over de 19 competitiewedstrijden.
“Het is mooi te zien hoe Helmond Sport voorop durft te lopen met de inzet van het Flexpakket. De club laat zien zich te ontwikkelen en mee te groeien met haar partners. Partners die ondanks steeds drukker wordende agenda’s nog steeds volwaardig willen, en met het Flexpakket kunnen, blijven genieten van een mooie en sfeervolle avond Helmond Sport”, aldus Marc Boele, de algemeen directeur van de Jupiler League.
Met dit nieuwe sponsorpakket speelt Helmond Sport in op het netwerken anno 2017 volgens Antoine Beije, de commercieel manager van Helmond Sport: “We leven in een tijd met drukke agenda’s, waarin niet altijd ruimte is om iedere thuiswedstrijd te bezoeken. Helmond Sport biedt haar partners daarom de gelegenheid om flexibel stoelen af te nemen. Op die manier betalen zij niet onnodig voor stoelen die leeg blijven, en kiezen zij zelf welke wedstrijd ze bezoeken en wie zij daarvoor uitnodigen.” Als volwaardig Business Clubleden krijgen zij toegang tot het zakennetwerk van Helmond Sport door deel te nemen aan de activiteiten op de Business Club-kalender; van presentaties van gastsprekers en bedrijfsbezoeken tot thema-avonden.
STAPPERT Noxon gaat er komend seizoen gebruik van maken. “Wij zijn niet in de gelegenheid om iedere thuiswedstrijd van Helmond Sport aanwezig te zijn maar het heeft wel meerwaarde om lid te zijn. Als Helmonds bedrijf is het niet alleen zakelijk interessant om naar Helmond Sport te gaan, het lidmaatschap heeft daarnaast ook een maatschappelijk functie” legt directeur Mark Dankers van dit bedrijf uit.

2 reacties:

Slim bedacht! Zodoende heb je niet het idee geld weg te gooien als je aan het begin van het seizoen al weet een aantal thuiswedstrijd niet te kunnen bezoeken. Want met een groep kun je het later in het seizoen inhalen.

Beantwoorden

Zeker een goed idee! Goed dat de club meedenkt in de behoefte van haar sponsors. Ik denk dat de club hier goed asn doet. Vur welke club bende gai?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *