Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.216 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
10reacties

Foto: Wim vdn BroekJuanito Sequeira maakt niet langer deel uit van het eerste elftal van Helmond Sport. Vanmorgen heeft de club besloten per direct afscheid te nemen van de 32-jarige middenvelder. Mario Captein, algemeen directeur van Helmond Sport: “We zijn tot dit besluit moeten komen na een reeks van incidenten tijdens wedstrijden. De rode kaart die Sequeira afgelopen vrijdag opliep tegen Fortuna Sittard was, na meerdere waarschuwingen, de druppel.”
Sequeira maakte 4 jaar deel uit van de selectie van Helmond Sport. Mario Captein: “Gedurende deze jaren hebben we er alles aan gedaan om dergelijke incidenten in de toekomst te voorkomen. Helaas is dit niet gelukt. Het is daarom spijtig dat we afscheid hebben moeten nemen van 1 van onze betere spelers.”
Sequeira staat nu op non-actief, eind van het seizoen loopt zijn contract af.
Zijn voetbalcarrière sinds 2008 volgens de statistieken van Voetbal International. Daarvoor doorliep hij de jeugdopleiding van Feyenoord en debuteerde in augustus 2003 in het betaalde voetbal bij Excelsior. In het seizoen 2006/2007 maakte hij de overstap naar FC Dordrecht.

10 reacties:

Enerzijds blij vanwege eindelijk eens wat daadkracht in het management en signaal afgeven aan de selectie. Anderzijds; beste man van de selectie.
Sowieso: weer geen goede ontwikkeling bij de lokale trots.

Kan er inmiddels gedegradeerd worden uit de JL?? – Weet het inmiddels niet meer na “wel, niet, wel, niet, wel (maar onder voorwaarden niet) en niet (maar onder voorwaarden wel).

Beantwoorden

@Chris Bij mijn weten pas vanaf volgend seizoen.

Beantwoorden

Ok, dat scheelt.
Maar we zijn hard op weg. En eenmaal stapje terug komen we niet meer terug. En dan is het alleen maar goed dat we het al 15 jaar over een stadion hebben wat er toch niet is/komt.

Beantwoorden

Hoewel ze hem gewoon door moeten betalen (misschien wel met wedstrijdpremies en al), vind ik het een heel moedig en principieel besluit van Helmond Sport! Voorbeeldfunctie!

Beantwoorden

De aanklager van de KNVB deed vanmiddag een schikkingsvoorstellen aan Sequeira vanwege zijn rode kaart tegen Fortuna Sittard: 3 wedstrijden geschorst waarvan 1 voorwaardelijk.

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op maandag 19 januari 2015 om 14:38:

Ik denk dat HS daar in beroep tegen gaat… Ze vinden het te weinig.

Beantwoorden

Eindelijk

Beantwoorden

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op maandag 19 januari 2015 om 14:38:

Juanito Sequeira is akkoord gegaan met het schikkingsvoorstel van de aanklager van de KNVB: hij is nu voor 3 wedstrijden geschorst waarvan 1 voorwaardelijk.

Beantwoorden

Dit soort gefrustreerde mannetjes moeten ze veel langer schorsen, het is ook een slecht voorbeeld voor de jeugd.
Ik hoop dat ie nergens meer welkom is. (als voetballer bedoel ik dan)

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *