Buiten is het 6 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 90.807 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Spelers in de leeftijd van 6 tot 18 jaar kunnen vanaf 12 september deelnemen aan De Voetbalacademy van Helmond Sport. Door middel van een 10-weekse cursus wordt gewerkt aan de techniek van jonge spelers. Op vrijdag 5 september is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de gratis proeftraining. Dat laat Helmond Sport vanmiddag weten.


“De vorige editie van de Voetbalacademy was een groot succes”, vertelt Mario Captein, algemeen directeur van Helmond Sport. “Deelnemers van verschillende niveaus hebben na het doorlopen van de cursus een goede ontwikkeling doorgemaakt. Ook deze keer willen we dat bereiken, zodat de cursus een goede aanvulling blijft op de trainingen die de deelnemers bij hun eigen club volgen.”
Inschrijven voor de gratis proeftraining en/of een cursus kan via www.decompletetechniek.nl
De cursus vindt plaats op vrijdagmiddagen in het Lavans Stadion en start op 12 september. Kosten bedragen 125 euro, waarvoor de deelnemers een tenue, een trainingspak, een diploma, een voetbalpaspoort en een persoonlijke beoordeling krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *